​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Varmeisolerende duge

Spar energi med vores varmebeskyttelse til de kolde vintermåneder.

Download vores brochure her

Bevar energien i rummet

Graden af strålingsevnen (emissivitet) angiver mængen af den varmestråling der udsendes. De viste tekstiler har med 0:17 en meget lav grad af emission. De reflekterer varmeenergien tilbage ind i lokalet. Temperaturvariationer på ruden kan således effektivt udlignes for en mere jævn og behagelig rumtemperatur.

Den optimale løsning

Med den rigtige varmebeskyttelse, kan man forbedre et vindues isoleringsevne med mere end 30 %, for ældre vinduer med helt op til 50 %, en yderst enkel og effektiv måde at reducere energiomkostningerne. 

Varmeoverførselskoefficienten (U-værdi) viser den mængde af varme, som går tabt gennem et vindue samt forskelle i temperaturen.

Tabellen viser varmeoverførselskoefficienten fra et polyester tekstil, Trevira CS, der er belagt med aluminium sammenlignet med vores design 44166.

Energieffektivt design

Med WAREMAs tekstiler, skabt til at yde varmebeskyttelse i vintermånederne, kan du skabe et mere jævnt og behageligt indeklima. 

Yderligere tilbyder tekstilerne en god balance mellem blænding og indsyn - altid med øje for at beholde det ønskede udsyn. Den effektive udnyttelse af sollyset til belysning og energikilde, sikrer både et meget behageligt indemiljø og et lavere el- og varmeforbrug.

​​

Download vores brochure her

Forbedring af varmeisoleringen

Med solafskærmning og en dobbelt varmebeskyttende rude​

Farvevarianter​

Vi gør opmærksom på, at en skærm eller et print ikke gengiver farverne helt korrekt.

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.