​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Antibakterielle duge

Undgå bakterier med speciallavede duge til sundhedsvæsnet.

Download vores brochure her

I kliniske rum udgør almindelige tekstiler ofte en risiko.​

​Antimikrobielle tekstiler bliver derfor brugt på eksempelvis hospitaler, operationsstuer og lægeklinikker for at sikre et så hygiejnisk miljø som muligt.​

Disse tekstiler har en aniti-bakteriel effekt og hæmmer dannelse af bakterier på tekstilet.

Renlighed i det offentlige rum

Både på hospitaler, i offentlige institutioner og i hjem med høje krav til hygiejne yder anti-baktierielle tekstiler et vigtig bidrag til at beskytte bygningens brugere. 

På for eksempel plejehjem, i børnehaver eller andre offentlige steder med mange mennesker, hindrer de spredning af mikroorganismer på stoffet og forhindrer tilsvarende mugdannelse især i vådrum.

Antimikrobiel effekt

Hygiejne bliver mere og mere vigtig i vores samfund. Tekstiler som forhindrer spredningen af bakterier bliver derfor ligeledes mere populære. 

Antimikrobielle tekstiler er specielt imprægneret med henblik på at hæmme og dels endda dræbe baktier. I imprægneringen er der anvendt bioaktive stoffer, specielle kemikalier, som er i stand til specifikt at bekæmpe eller begrænse stigningen af bakterier på tekstilet.

Hygiejne i praksis

I sundhedssektoren mindsker antimikrobielle tekstiler effektivt risikoen for bakteriedannelse på tekstiler. 

De er derfor en vigtig del af udstyret på bl.a. hospitaler, operationsstuer og andre kliniske institutioner. Tekstiler med antimikrobiel effekt til det medicinske område yder et vigtigt bidrag til både at hindre spredning og dannelse af bakterier på stofgardiner. 

I vores indvendige kollektion finder du forskellige løsninger, der er specielt egnet til det offentlige rum som f.eks. diverse hobbyrum og cafeterier.

Download vores brochure her

Bakterieafvisende design

Vores tekstiler til det medicinske område er behandlet til at beskytte mod mikrober især til byggeprojekter med meget høje krav til hygiejne og renlighed. 

Vores design 42210-42212 * er forbedret med SILVERPLUS®, en speciel belægning der udskiller sølvjoner i tilfælde af kontakt med fugt og dermed virker mod skadelige organismer. 

For design 42215-42217 ** anvendes der bakteriostatiske- og fungistatiske stoffer til at undgå svampeangreb og andre skadelige organismer samt forhindre dem i at sprede sig - på alle områder en pålidelig løsning til at sikre omfattende og bæredygtig hygiejne.

* Antibakteriel virkning, produktet indeholder SILVERPLUS® (sølvjoner). Brug tekstiler med biocidholdigt indhold med forsigtighed. Læs altid etiket og produktin-formation inden brug.

** Bakteriostatisk og fungistatisk virkning, produktet indeholder 2-Octyl-2H-isothiazol-3-on (OIT) og zinkpyrithion. Brug tekstiler med biocidholdigt indhold med forsigtighed. Læs altid etiket og produktin-formation inden brug.

Farvevarianter​

Vi gør opmærksom på, at en skærm eller et print ikke gengiver farverne helt korrekt.

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.