​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Følg os på LinkedIn

Pergola JM-L60

Prisvindende pergola med bevægeligt lameltag

Vores prisvindende pergola, JM-L60 er den ideelle løsning til caféer og restauranter, der ønsker et eksklussivt og fleksibelt uderum til deres gæster. De motoriserede lameller drejes let med et enkelt tryk på fjernbetjeningen og i lukket tilstand, får man en fuldstændig vandtæt overdækning, så der er mulighed for udeservering uanset vejrforholdene.

Pergola JM-L60 har med sit elegante og fleksible lameltag vundet den internationalt anerkendte ”German Design Award” i 2019. 

JM-L60 kan også bestilles i en version, hvor lamellerne både kan tippes og køres tilbage. 

​​

Fleksible sider

​Hvis man ønsker at skabe et fleksibelt uderum med både tag og sider kan vores pergola ligeledes bestilles med vindstabile screens. De vindstabile screens kører i sideskinner integreret i de to frontsøjler eller mellem frontsøjle og mur. Alternativt kan der ligeledes vælges glassider, SL20 fra Solarlux.

​De faste stolper i markisens yderpunkter gør pergola markisen yderst vindstabil og betyder samtidig, at den kan udføres med et stort udfald. ​

Beskyttelse mod sol og regn

JM-L60 er lavet til at skærme for både sol og regn. Pergolaen har en indbygget tagrende, og i lukket tilstand guides nedbør således til den ene side og videre ned gennem søjlen og ud gennem et udløb.

Stel

​Stel og lameller er fremstillet i pulverlakeret aluminium, og der kan frit vælges mellem alle standard RAL farver.


​​Betjening

​230V rørmotor med fjernbetjening.


JM-L60 er godkendt til vindklasse 3 (14 m/sek.)​​​ Ved større vindhastighed skal lamellerne lukkes, mens de ved sne skal være åbne i 90°. 

Pergola JM-L60

Min. bredde/udfald
​2000 mm​

Maks bredde

4000 mm

Maks udfald

6000 mm

Maks areal

24 m2

Vi støtter​

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn