​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Pergola markise - JM-V642

Nyd uderummet uanset om vejret byder på sol, regn eller blæst. Vores pergolamarkise JM-V642 er en ideel og yderst vindstabil løsning til caféer og restauranter, der ønsker mulighed for udeservering uanset vejrforholdene

​​Markisen modtog i 2020 en Red Dot Design Award i den internationale designkonkurrence, der er blandt verdens største og mest prestigefyldte.

Speciallavet

Vores markiser bliver alle speciallavet, så både bredde, udfald og farve på kassette og dug passer bedst muligt til den ønskede placering. 

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Beskyttelse mod blæst, sol og regn

JM-V642 er lavet til at skærme for både sol og regn. Regnvandet bliver guidet væk fra dugen via den indbyggede tagrende ved forbommen og derefter videre ned gennem søjlen og ud gennem et udløb. Der er placeret udløb i begge søjler, så vandet bedst muligt bliver guidet væk.

De faste stolper i pergola markisens yderpunkter gør den yderst vindstabil og betyder, at den kan udføres med et stort udfald. Herudover bliver dugen fastholdt i sideskinnerne med et lynlåssystem, der sammen med et patenteret låsesystem sørger for, at dugen holdes flot udspændt og kan klare høje vindlaster.

​​

Pergola markisen bliver monteres med et gennemgående montageprofil, der slutter tæt mod facaden og giver en vandtæt afslutning.

Stel

Stellet er fremstillet i pulverlakeret aluminium, og der kan frit vælges mellem alle standard RAL farver.

Dugtype

Markisedug i polyester. Dugen er belagt med en gennemsigtig belægning, der gør den regntæt og smudsafvisende. Vælg frit i vores kollektion, Retro.

Pergolamarkisen er testet til at kunne aflede op til 50 l vand i timen pr. m2 med en 8 graders hældning. Ved kraftigere og langvarig nedbør, skal dugen dog rulles ind. Så snart det bliver muligt, skal den igen køres ud for at tørre. Markisen må ikke benyttes i snevejr.

Dugbanerne svejses sammen horisontalt. Sømmene bliver placeret så højt som muligt ved kassetten. Farvevalg frit i kollektion


Betjening

JM-V642 betjenes med en 230 V motor med fjernbetjening. Motoren stopper automatisk, hvis den møder modstand. Vi anbefaler ligeledes vores fuldautomatiske sol- og vindautomatik.

JM-V642 er godkendt til vindklasse 3 (14 m/sek.)​

Motorbetjening

Min. bredde
​1,5 m​

Maks bredde

6 m​

Maks udfald

5 m *1

Hældning*2

8-20˚

*1 Ved valg af en bredde på mere end 5 m er maks. udfaldet dog 3,25 m 

*2 Ved montage under 8 grader ydes ingen garanti

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.