​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Solafskærmning | Udvendig og indvendig solafskærmning

Solafskærmning er en effektiv og økonomisk måde at regulere temperaturen i et rum. Jyllands Markisefabrik tilbyder solafskærmning til både indvendig og udvendig montage i markedets bedste kvalitet.

Professionel solafskærmning og mørklægning siden 1946

Vi har siden 1946 leveret solafskærmning og mørklægning til store byggerier som Moesgaard Museum, Universiteterne i Århus, Aalborg og København, Den Nye Universitetshospital i Århus samt Krystallen, Mikado House, KPMG Huset, Aller Huset, Operahuset og Novo Nordisk til mindre opgaver som butiksmarkiser, parasoller og terrassemarkiser til private kunder.

​​

Få professionel rådgivning fra start

Brug vores erfarne sælgere som rådgivere og sparringspartnere helt fra de tidlige byggefaser, så solafskærmningen eller mørklægningen bliver en naturlig og gennemtænkt del af byggeriet. 

Skræddersyede løsninger der holder

Alle vores løsninger inden for solafskærmning og mørklægning er skræddersyet til den enkelte opgave i markedets absolut højeste kvalitet.

Uforpligtende tilbud
Kontakt os på 86 22 75 00 eller udfyld vores formular, hvis du har yderligere spørgsmål eller evt. ønsker et uforpligtende tilbud. 

Kvalitet der holder år efter år efter år...

Stel i aluminium

Stel i pulverlakeret aluminium og skruer af rustfrit stål

​Duge i højeste kvalitet

Vore duge er alle vævet efter de højeste standarder og opfylder strenge tekniske krav til bl.a. farveægthed og holdbarhed.

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.