​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Udvendige alu persienner

​Udvendige persienner er en vindstabil og yderst effektiv solafskærmende løsning, der kan reguleres nøjagtig efter brugerens behov for udsyn, lysforhold og den ønskede stuetemperatur.

15% lavere parkeringshøjde

​Vores lameldesign reducerer parkeringshøjden med ca. 15% sammenlignet med andre modeller på markedet. Det betyder en væsentlig mindre afdækning og dermed et letterede udtryk på facaden.

Vores udvendige persienner er alle specialudført efter de specifikke ønsker og behov i markedets absolut bedste kvalitet. 

​Speciel selektiv lakbelægning eller EasyClean

Vi kan efter ønske levere lamellerne med to specielle overflader. Den selektive lakbelægning leder ca. 30 % mere dagslys ind i lokalet samtidig med, at den absorberer ca. 50 % af varmen fra solens stråler, der derved ikke kommer ind i lokalet. 

Med en EasyClean overflade får man derimod en selvrensende persienne, der ved hjælp af solens UV stråler og regnvand, holder lamellerne rene for snavs.

Betjening

Vores udvendige persienner bliver som standard leveret med en 230V rørmotor og kan både betjenes enkeltvis eller kobles sammen med flere vinduer. Alternativt kan persiennen ligeledes leveres med en ind- eller en udvendig drejestang.

Råd og vejledning

Vi stiller med glæde vores ekspertise til rådighed i forbindelse med valg af den rette løsning - kontakt os på 86 22 75 00 eller udfyld vores formular, og lad os kontakte dig.    

Lydabsorberende beslag som standard

Vi leverer som de eneste på markedet alle vores persienner med lydabsorberende ophængsbeslag.

Beslagene er med til at fjerne generende støj fra persiennerne, når de køres op eller ned. 

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.