​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

​Mørklægning JM-DNU

Integreret og effektiv løsning til at opnå fuldstændig eller delvis mørklægning i eksempelvis undervisningslokaler, møderum, auditorier og laboratorier.

Dugen er monteret på en rullebom og kører lodret i sidesluser. Mørklægningsgardinet har som standard indsyede bundvægte, men kan efter ønske ligeledes leveres med en bundskinne. 

Montering

Rullebom og beslag bliver monteret skjult i en niche over loftet, og der afsluttes med en underafdækningsplade, pulverlakeret i samme farve som loftet.

Stellet er fremstillet i pulverlakeret aluminium i en valgfri standard RAL farve, og dugen er en stærkt brandhæmmende og vaskbar mørklægningsdug i grå, hvid eller sort.

JM-DNU betjenes med en 230V rørmotor og kan efter ønske styres enkeltvis eller kobles sammen, hvis man ønsker at dække et større areal. 

Nødudgange

Mørklægninsgardiner, der er monteret ved nødudgange, bliver markeret med et nødudgangsskilt, og får herudover påsyet et vandret velcrobånd og en træksnor øverst på dugen, så de hurtig kan fjernes.

Til flugtveje anbefaler vi ligeledes vores UPS anlæg, et nødstrømsanlæg på batterier, der automatisk bliver koblet til ved brandalarm og strømsvigt.​

Maks bredde, enkeltanlæg

6500 mm

Maks bredde, gruppeanlæg

3 anlæg/motor

Maks højde, enkelt- og gruppeanlæg

6000 mm

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.