​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Lamelgardin JM-WL

Effektiv solafskærmning eller rumdeler

Vores skræddersyede lamelgardiner er en eksklusiv og elegant løsning til afskærmning af store og mindre vinduespartier. Lamelgardinet kan bestilles med en lige, skrå eller buet lamelskinne, så selv de mest udfordrende vinduespartier kan afskærmes. Lamelgardinet kan ligeledes anvendes som en smuk og dekorativ rumdeler.

Udformning

Lamelgardin JM-WL bliver som standard leveret med indsyede bundvægte uden kæder i bunden af gardinet. Det er dog fortsat muligt at vælge bundkæder efter ønske. 

Lamellerne udføres som standard i en bredde på 127 mm, med mulighed for at vælge "dagslysfunktion", hvor den øverste den af lamellen er perforeret og dermed forsat lukker lys ind i lukket tilstand.  

Efter ønske kan lamellerne ligeledes bestilles i en bredde på 89 mm. Denne størrelse dog uden mulighed for at vælge dasgslysfunktion.

Lamelgardinerne kan leveres i flere forskellige udførelser. De kan således tilpasses både skrå og buede vinduer, hvor overlisten er valset efter radius på vinduet.

​​Tekstiltype og farve

Vores indvendige kollektion består af over 400 forskellige farve- og dugkvaliteter, hvoraf flere er vaskbare. Se vores samlede kollektion.

Betjening

Kan betjenes manuelt med en snore/kædetræk, drejestang eller med en 230 V motor. 

Lamellerne kan, alt efter behov, bestilles til at parkere i en eller to sider i henholdsvis højre side, venstre side eller i midten.

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.