​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Egedal Rådhus, Ølstykke

Indvendig solafskærmning: 

Mørklægning JM-1260 

Til Egedal Rådhus leverede vi ligeledes ovenlysmarkiser JM-W10 og udvendige JM-ZipScreens

Egedal Rådhus og Sundhedscenter

Jyllands Markisefabrik afsluttede i november måned 2014 en større opgave på det nye Egedal Rådhus og Sundhedscenter i Nordsjælland, hvor netop energioptimerede, miljøbevidste og æstetiske løsninger stod højt på arkitektens ønskeliste.


”Det har været et rigtig spændende projekt, hvor vi har fået lov til at bruge vores erfaring til at løse de mange forskellige og specielle montagesituationer.” siger Mette Svinth, Jyllands Markisefabriks direktør.
​ 

”Alle montagebeslag er speciallavet til opgaven i samarbejde med vinduesleverandøren, og jeg vil især fremhæve vores løsning i overgangen mellem solafskærmningen og zink-inddækningen i vinduesnicherne. En løsning hvor solafskærmningen er blevet en naturlig del af den smukke skiferklædte facade”.

Mere end 2000 m2 vindstabile screens

Mette Svinth henviser til de mere end 2000 m2 vindstabile screens, som Jyllands Markisefabrik har monteret på vinduerne mod syd, øst og vest. Ønsket om at skabe et bæredygtigt og energioptimeret byggeri betyder samtidig, at alle løsninger er lavet med miljøvenlige PVC-fri solafskærmnings- og mørklægningsduge.

Jyllands Markisefabrik har ligeledes stået for den indvendige solafskærmning og mørklægning, hvor de introducerede et nyt produkt, der kunne opfylde arkitektens ønsker.

Solafskærmning og mørklægning i ​én integreret løsning.

En af udfordringerne lød på at levere integreret solafskærmning, 5 etager over det såkaldte Borgertorv, en indendørs passage som leder gennem husets atrium.

”Løsningen blev en ny markisetype, JM-W10, der ved hjælp af et modtræk system sørger for, at dugen kan køre nedefra og op. Den nye teknik betød, at vi kunne montere markisekassetten ved væggen og opfylde ønsket om en diskret og integreret løsning”, siger Mette Svinth.

Markisen har ligeledes en række andre fordele, som hun forventer sig meget af.

”Ved at montere to JM-W10 markiser, der kører mod hinanden, er vi i stand til at dække rigtig store arealer. Vi har også mulighed for at montere to JM-W10 markiser overfor hinanden med solafskærmningsdug i den ene markise og mørklægningsdug i den anden samt fælles sideskinner – altså solafskærmning og mørklægning i en integreret løsning. ” 

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.