​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Pergolamarkise - JM-V642

Nyd uderummet uanset om vejret byder på sol, regn eller blæst. Vores pergolamarkise JM-V642 har en regntæt dug, vindstabile stolper og indbygget tagrende og nedløb, så man kan nyde uderummet i alt slags vejr.

​​Markisen modtog i 2020 en Red Dot Design Award i den internationale designkonkurrence, der er blandt verdens største og mest prestigefyldte.

Speciallavet til din terrasse

Vores markiser bliver alle speciallavet, så både bredde, udfald og farve på kassette og dug passer bedst muligt til din terrasse og dine ønsker. 

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Beskyttelse mod blæst, sol og regn

JM-V642 er lavet til at skærme for både sol og regn. Regnvandet bliver guidet væk fra dugen via den indbyggede tagrende ved forbommen og derefter videre ned gennem søjlen og ud gennem et udløb. Der er placeret udløb i begge søjler, så vandet bedst muligt bliver guidet væk.

De faste stolper i pergolamarkisens yderpunkter gør den yderst vindstabil og betyder, at den kan udføres med et stort udfald. Herudover bliver dugen fastholdt i sideskinnerne med et lynlåssystem, der sammen med et patenteret låsesystem sørger for, at dugen holdes flot udspændt og kan klare høje vindlaster.

​​

Pergolamarkisen bliver monteres med et gennemgående montageprofil, der slutter tæt mod facaden og giver en vandtæt afslutning.

Stel

Stellet er fremstillet i pulverlakeret aluminium, og der kan frit vælges mellem alle standard RAL farver.

Dugtype

Markisedug i polyester. Dugen er belagt med en gennemsigtig belægning, der gør den regntæt og smudsafvisende. Vælg frit i vores kollektion, Retro.

Pergolamarkisen er testet til at kunne aflede op til 50 l vand i timen pr. m2 med en 8 graders hældning. Ved kraftigere og langvarig nedbør, skal dugen dog rulles ind. Så snart det bliver muligt, skal den igen køres ud for at tørre. Markisen må ikke benyttes i snevejr.

Dugbanerne svejses sammen horisontalt. Sømmene bliver placeret så højt som muligt ved kassetten. Farvevalg frit i kollektion


Betjening

JM-V642 betjenes med en 230 V motor med fjernbetjening. Motoren stopper automatisk, hvis den møder modstand. Vi anbefaler ligeledes vores fuldautomatiske sol- og vindautomatik.

JM-V642 er godkendt til vindklasse 3 (14 m/sek.)​

Priseksempel
​JM-V642

Kr. 87.500,-​

​​Prisen inkluderer

  • Størrelse: bredde 500 cm x udfald 400 cm
  • Motor med fjernbetjening
  • Stel i pulverlakeret aluminium, frit valg mellem alle standard RAL farver
  • Dug: regntæt polyester dug, frit valg i kollektion
  • Standard montage
    ​(ekskl. el-installation og fundament til søjler)
  • Inkl. moms

Uforpligtende besøg

Forud for et køb tilbyder vi selvfølgelig altid et uforpligtende besøg med gennemgang af de forskellige muligheder, farvevalg, montage og opmåling​

Motorbetjening

Min. bredde
​1,5 m​

Maks bredde

6 m​

Maks udfald

5 m *1

Hældning*2

8-20˚

*1 Ved valg af en bredde på mere end 5 m er maks. udfaldet dog 3,25 m 

*2 Ved montage under 8 grader ydes ingen garanti

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.