​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Ny pergola med bevægeligt lameltag modtager tysk designpris

Jyllands Markisefabrik tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for kategorien Outdoor Living. Virksomhedens seneste skud på stammen, Pergola JM-L60, har med sit elegante og fleksible lameltag vundet den internationalt anerkendte ”German Design Award” 2019, der bliver overrakt under messen Ambiente i Frankfurt den 8. februar.

​​Tysk kvalitetsdesign

Den prisvindende pergola JM-L60 er en del af serien Outdoor Living, som Jyllands Markisefabrik lancerer i samarbejde med WAREMA. Serien imødekommer den stigende efterspørgsel for produkter, der gør det muligt at bruge haven, terrassen eller altanen stort set hele året.

Pergola JM-L60 er fremstillet i pulverlakeret aluminium, hvor der frit kan vælges mellem alle standard RAL farver. De motoriserede lameller drejes let med et enkelt tryk på fjernbetjeningen og i lukket tilstand, får man en fuldstændig vandtæt overdækning. 

Overdækningen kan individualiseres efter ønske, så den bliver en naturlig og integreret del af omgivelserne og arkitekturen. Der er ligeledes mulighed for at supplere med stemningsskabende LED-lys, varme og sider i form af vindstabile screens. Vores Pergola JM-L70 giver udover bevægelige lameller også mulighed for at køre taget tilbage.

Det tyske designråds internationale jury var især imponeret over det minimalistiske design og produktets brugervenlighed. "Det interessante design kombinerer moderne funktionalitet og æstetik med et enormt udvalg af farver og designs, der giver forbrugeren et højt niveau af medbestemmelse," lød det fra juryen.

Omfattende og overskuelig dugkollektion

Virksomhedens smukke dugkollektion til markiser modtog ligeledes en særlig anerkendelse i kategorien ”Bygning og elementer”. Kollektionen indeholder over 300 dessins i forskellige kvaliteter, der er baseret på naturen og elementer herfra. Kollektionen er opdelt i seks forskellige farveverdener, der både indeholder populære tendenser og tidløse klassikere. Til trods for det enorme udvalg giver opbygningen af kollektionen et hurtigt og godt overblik.

Læs begrundelse fra German Design Award

German Design Award

Den tyske designpris er en internationalt anerkendt designpris, der udelukkende uddeles til pionerer, der bidrager til den tyske og internationale designscene. 

Fagjuryen består af 46 specialister fra 11 forskellige lande. Målet er at opdage, præsentere og anerkende unikke designtalenter. 

Prisoverrækkelsen bliver årligt afholdt under messen Ambiente i Frankfurt, i år den 8. februar.

​​Læs mere om German Design Award

Outdoor Living

Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for kategorien Outdoor Living.

Læs mere om JM-L60/L70

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.