​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Vindstabil og betjeningsvenlig solafskærmning til Landbohøjskolen

16. februar 2017

Landbohøjskolen har fået monteret 55 JM-ZipScreens med hver deres kontakt, så brugerne med et enkelt tryk kan køre den ønskede screen op eller ned.

​”På en uddannelsesinstitution som Landbohøjskolen skal solafskærmningen ganske enkelt bare fungere”, siger bygningskonstruktør, Ingerd Hentze Hansen fra Dall & Lindhardtsen A/S, der fra start har været rådgiver på projektet.

De studerende havde længe haft problemer med at bruge den tidligere solafskærmning, der bl.a. kørte skævt og ikke kunne benyttes i kraftigt blæsevejr. Herudover var afskærmningen svær at betjene med de indvendige drejestænger og det resulterede i, at de udvendige rullegardiner ofte sad fast, og ikke kunne benyttes.

”Solafskærmning til landbohøjskolen skulle først og fremmest være yderst vindstabil, så de studerende frit kunne benytte afskærmningen i alt slags vejr. Herudover var det vigtigt, at betjeningen blev super enkel og ligetil, da der med studerende jo er en konstant udskiftning i brugerne”, siger Ingerd Hentze Hansen.

Valget faldt derfor på den yderst vindstabile JM-ZipScreen fra Jyllands Markisefabrik A/S, der er testet helt op til 32 m/sek. 

Landbohøjskolen har fået monteret i alt 55 JM-ZipScreens type NL med fuldautomatisk sol- og vindautomatik, der ligeledes kan overstyres fra skolens CTS anlæg. Hver enkelt ZipScreen kan betjenes med et enkelt tryk, så de studerende frit kan køre den ønskede afskærmning op eller ned efter behov. Hver aften kl. 22:00 bliver samtlige JM-ZipScreens automatisk kørt op.

”Vi er meget tilfredse med resultatet”, siger Ingerd Hentze Hansen. Vi har igennem hele forløbet fået en super god betjening med hurtige svar og en hurtig afklaring på vores forskellige spørgsmål og udfordringer”.​

Læs mere om vores JM-ZipScreen her

Fakta

  • Landbohøjskolen på Frederiksberg har fået monteret 55 JM-ZipScreens, type NL på bygning 62 og 72
  • Hver enkelt screen kan betjenes særskilt
  • Solafskærmningen er monteret med fuldautomatisk sol- og vindautomatik, der kan overstyres fra skolens CTS anlæg

Kontakt mig

Virksomhed
Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.