​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Udendørsdrømme

25. april 2018

Eksklusive uderum der forlænger aftenen og de hyggelige stunder på terrassen – vi tilbyder, udover terrassemarkiser og pergolamarkiser, også faste overdækninger.


Faste overdækninger til både sol og regn

Vi oplever i dag flere og flere, der flytter opholdsrummet udenfor og indretter sig på terrassen med loungemøbler, udekøkkener og stemningsskabende belysning og varme. Vores faste overdækninger giver dig mulighed for at nyde uderummet på alle tidspunkter - både når solen skinner fra en skyfri himmel, men også når regnen bare siler ned - og det gør den jo af og til i Danmark.​..  

 

Bevægelige lameller og vægge

Vores faste overdækninger kan bestilles med bevægelige lameller, der let kan åbnes eller lukkes med et enkelt klik på fjernbetjeningen. Der er også mulighed for at vælge skydebare vægge i glas eller motoriserede vindstabile ZipScreens, hvor sideskinnerne elegant er integreret i stolperne. Hvis man vælger skydebare vægge af glas, kan de ligeledes kombineres med ZipScreens for en effektiv solafskærmning. Vores løsninger har indbyggede tagrender der sørger for, at regnvand ledes ud i bunden af stolperne.

​​

Individuelle og specialfremstillede løsninger

Alle løsninger er individuelle og specialfremstillede, så du ikke behøver at gå på kompromis - hverken med stil, kvalitet eller størrelse. Vi hjælper dig gennem hele processen fra rådgivning og opmåling til din faste afskærmning er færdigmonteret og klar til brug.

​Kontakt os på telefon 86 22 75 00, hvis du ønsker vejledning eller et uforpligtende tilbud

Fokus på uderummet

Hos Jyllands Markisefabrik har vi fokus på at skabe personlige og skønne uderum. 

Med vores brede udvalg af løsninger inden for solafskærmning, tilbyder vi ikke blot skygge på solrige dage, vi giver dig også mulighed for at nyde dit uderum om aftenen – selv når det er fugtigt og køligt vejr.​ Læs mere om vores øvrige løsninger:

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.