​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Mens kulden huserer udenfor varmer vi os med at tænke tilbage på sommerens mange opgaver, der i år bl.a. bød på en tur til Tunø Røgeri.

Tunø Røgeri har skabt et hyggeligt udemiljø med vindstabile pergolamarkiser

Hele sommerperioden serverer Tunø Røgeri ”alt godt fra havet” under pergolamarkiserne med direkte udsigt ud over Tunø havn.​

24. november 2016

"Vi havde brug for en yderst vindstabil markise til at overdække et område på mere end 11 meter i bredden og 5 meter i udfald. Ikke en nem opgave, men Jyllands Markisefabrik havde den helt rigtige løsning”, siger Peder Nørby Odgaard fra Tunø Røgeri.

Tunø Røgeri havde siden åbningen i 2014, haft et ønske om at kunne overdække den store terrasse foran røgeriet. Det skulle dog være en fleksibel løsning, som man kunne køre ud og ind efter behov, og det skulle endvidere være en løsning, der både kunne bruges i regnvejr og i solskin. Placeringen helt ned til havnen betød ligeledes, at løsningen skulle kunne tåle høje vindbelastninger.

”Jeg havde fået Jyllands Markisefabrik anbefalet af en kollega. Vi undersøgte også andre leverandører, men Jyllands Markisefabrik var faktisk de eneste, der kunne opfylde alle vores krav. Hele forløbet med rådgivning og montering har fungeret upåklageligt, så når folk spørger til, hvem der har leveret vores markise, giver jeg selvfølgelig min anbefaling videre”, siger Peder Nørby Odgaard.

Tunø Røgeri fik monteret deres pergolamarkise først i juni måned 2016, og det nye uderum blev ifølge Peder Nørby Odgaard modtaget særdeles godt af deres gæster.

”Det fungerer optimalt, at vi alt efter behov og vejrforhold kan køre markisen ud og ind. Nu kan vores gæster uforstyrret blive siddende og nyde udsigten og deres mad, når den danske sommer f.eks. byder på regnvejr. De dejlige sommeraftner bliver ligeledes længere under markisen, der både holder på varmen og giver ly, når duggen falder. Vi er uden tvivl meget tilfredse med resultatet”, siger Peder Nørby Odgaard.

Læs mere om Tunø Røgeri her

Prisvindende design

​Tunø Røgeri har fået monteret vores pergolamarkise JM-P40, der er godkendt til vindstyrke 6 (14 m/sek.). 

Pergolamarkisen har modtaget en Red Dot Design Award i den internationale designkonkurrence. 

Prisen regnes for at være blandt verdens mest anerkendte og prestigefyldte priser, når det kommer til produktdesign.

Læs mere om vores pergolamarkise JM-P40

Om Tunø Røgeri

  • Åbnede i Påsken 2014
  • Tegnet og indrettet af arkitekt Erik Ejnar Holm

  • Huset er fuldmuret og hvidkalket. Øverst er det beklædt med tjærebehandlet høvlet og pløjet dansk gran.

  • Opført med støtte fra EU, Real Dania og ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Læs mere om Tunø Røgeri her

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.