​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

H.K.H. Kronprinsessen​ foretog den officielle indvielse af Naturkraft den 12 juni 2020, her sammen med administrerende direktør, Peter Sand

Rigtig glædelig jul
​og godt nytår

14. december 2020

​Ved årets udgang er det traditionen tro blevet tid til at vende blikket tilbage. År 2020 blev for hele verden et anderledes og skelsættende år, som vi sent vil glemme. Det blev året, hvor vi for alvor lærte at stå sammen – hver for sig.

I stedet for ferierejser til fjerne egne brugte mange tiden hjemme til at sætte gang i store og små projekter til forbedring af boligen - og det kunne mærkes i salget af markiser til den private sektor.

På erhvervssiden var en af årets mange spændende opgaver levering og montering af ovenlysmarkiser til det imponerende oplevelsescenter Naturkraft ved Ringkøbing. Hovedbygningens tag og facade er udført i transparent folie og ifølge administrerende direktør Peter Sand, var solafskærmning af bygningen ganske enkelt ”en livsnødvendighed” - og dette kan vi da kun tilslutte os!

Læs mere om projektet her

Vi ønsker jer hermed en rigtig god og glædelig jul og ser med optimisme frem mod 2021

​Juleferie

Vi holder juleferie fra mandag den 21. december og er tilbage igen mandag den 4. januar 2021​

Om Naturkraft

Naturkraft i Ringkøbing slog dørene op for publikum den 12 juni 2020.

Ambitionen er at blæse de besøgende bagover med fascinerende oplevelser af naturens kræfter, at rykke grænserne for leg og læring samt give os den viden om naturens sammenhæng, der er en forudsætning for at lykkes med den grønne omstilling.

Kilde: Naturkraft.dk

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.