​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

​Ny bæredygtig serie af indvendige produkter med materialet Sea-Tex. Serien indeholder et bredt udvalg af stof til rullegardiner og lamelgardiner.

Plastik fra havet bliver genanvendt som solafskærmning

7. marts 2017

Vi lancerer i samarbejde med vores partner, WAREMA, en ny bæredygtig serie af indvendige produkter, der alle er lavet med Sea-Tex stof. Sea-Tex er et genbrugsmateriale fremstillet af plastikaffald fra havet.

​Verdenshavene er et fuldstændig enestående levested. Men med mere end fem milliarder stykker plastikaffald i vandet bliver økosystemet dagligt bragt i fare. Ved at finde alternative metoder til at genbruge plastikaffaldet, kan erhvervslivet være med til at bevare verdenshavene. 

Vi tilbyder i samarbejde med vores partner, Warema, en række indvendige produkter, der alle er lavet med det bæredygtige materiale Sea-Tex. Et materiale, der er lavet ud af plastikaffald fra havet.

"Vores nye Sea-Tex produkter opfylder både vores krav til kvalitet og bæredygtighed," siger Thomas Knüttel, chef for Product Management, indvendig solafskærmning hos Warema.

"Det er vigtigt, at vi udover vores arbejde for bedre energieffektivitet og et sundere indeklima, også bidrager til en bedre fremtid. Vores Sea-Tex produkter understøtter dette, da materialet udover at være bæredygtigt, også er utrolig stærkt og dermed har en lang holdbarhed.

Et nyt liv til plastikflasker, poser og andet affald

Plasten, der bliver anvendt til at producere Sea-Tex, bliver indsamlet på strande og kystområder i hele verden. Det bliver først lavet om til garn, der herefter bliver vævet sammen med andre fibre, inden det til slut bliver til det yderst stærke tekstil, Sea-Tex. Udover at Sea-Tex overholder kravene til trækstyrke, har det også fået en Øko-tex certificering og indeholder hverken PVC eller halogen.

Sea-Tex er herudover både brandhæmmende og antistatisk, og det har opnået klassifikationen B1 inden for brandsikring. Sea-Tex er ligeledes velegnet til brug i fugtige omgivelser.

Bæredygtighed i sin smukkeste form

Vi bruger Sea-Tex til fremstilling af indvendige løsninger, der udover at være smukke også effektivt skærmer mod genskin og varme. Vælg mellem et bredt udvalg af rullegardiner med eller uden kassette i forskellige størrelser og udformninger, der alle nemt bliver betjent manuelt eller med motor. 

Serien indeholder desuden rullegardiner til skrå og vandrette løsninger, der bl.a. er ideelle til et atrium eller en udestue. Vi tilbyder også panelgardiner og lamelgardiner i det bæredygtige materiale.

Sea-Tex

  • Sea-Tex er et materiale fremstillet af plastikaffald fra havet

  • ​Indeholder hverken PVC eller halogen

  • Øko-Tex certificeret​

  • Brandhæmmende og antistatisk med klassifikationen B1 inden for brandsikring

  • Velegnet til brug i fugtige omgivelser

Kontakt mig

Virksomhed
Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.