​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

​Udsyn og indkig med vores nye JM-ProVisio (​til højre) og en traditionel persienne (til venstre).

Ny persienne bevarer 80% af det fulde udsyn

21. februar 2017

Vores nye persienne, JM-ProVisio, forbedrer det samlede udsyn gennem lamellerne med 25% samtidig med, at den beskytter mod indsyn.

​Bygninger med kæmpemæssige glasfacader er en af nutidens helt store arkitektoniske trends. De tilbyder beboerne et stort set frit udsyn til omgivelserne og fylder samtidig de forskellige rum med masser af dagslys. 

Men disse fordele har dog desværre også en bagside. De store glaspartier betyder nemlig også, at folk udefra ligeledes kan se direkte ind i ens privatsfære. Herudover kan uhindret dagslys både blænde og give generende genskin, og de lyse rum kan blive ubehageligt varme om sommeren. 

Vi tilbyder nu en løsning, der bevarer de positive sider ved de store glasfacader og samtidig minimerer de negative.

Vores udvendige persienne JM-ProVisio kan nemlig meget mere end den traditionelle persienne. Udover at holde solens varmestråler ude, fjerne generende genskin og blænding samt skærme for indkig, er man med denne persienne også sikret et optimalt udsyn. Det betyder med andre ord, at persiennen forbedrer komforten på ikke færre end fire områder; man opnår et bedre indeklima, en mere behagelig belysning. mere privatliv og samtidig et godt udsyn til omgivelserne.

Tilpasset det menneskelige synsfelt

Hemmeligheden bag vores nye udvendige persienne, JM-ProVisio, er vinklen på lamellerne. Lamellernes vinkel ændrer sig jævnt over hele persiennens højde, og den er ligeledes tilpasset det menneskelige synsfelt, så man hele tiden er sikret det bedst mulige udsyn gennem lamellerne.

En traditionel udvendig persienne med vandrette lameller, giver kun et godt udsyn i øjenhøjde og kun i en begrænset vinkel. Faktisk er kun omkring 55% af udsynet bevaret. Vores nye persienne, JM-ProVisio forbedrer udsynet med hele 25%, ved hjælp af en jævn ændring i lamellernes placering. Det betyder, at 80% af udsynet er bevaret samtidig med, at folk udefra ikke kan kigge ind. Den nye persienne har samtidig alle de fordele, som vi allerede kender fra den traditionelle, men med JM-ProVisio bevarer man ligeledes den private sfære, der kan være helt essentiel på eksempelvis kontorer eller i lægekonsultationer.​

Læs mere om JM-ProVisio her

Fordele

  • 80% udsyn, svarer til en forbedring på 25%​

  • ​Optimal udnyttelse af dagslyset

  • ​Effektiv afskærmning mod genskin og solvarme

  • Mere privatliv p.g.a. det reducerede indsyn

Kontakt mig

Virksomhed
Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.