​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Harmoniske tone-i-tone farver på facader og markiser

Paladspassagen i Vejle er igen blevet en åben handels- og sidegade. Passagen står i dag smukt renoveret med butiksfacader i kulørte og elegante tone-i-tone farver suppleret af markiser i matchende farver

​​”Vi har rent visuelt, ved hjælp af de forskellige nuancer, forsøgt at skabe effekten af mange små smalle byhuse, i stedet for én enkelte stor facade, som det jo i virkeligheden er” siger Rie Lundgren, projektleder ved Boax Ejendomme. 

Inspirationen kommer fra Notting Hill, der er et mangfoldigt kvarter i den vestlige del af London med markeder, charmerende og kulørte bygninger samt eksklusive restauranter.

”Paladspassagen er i dag blevet til meget mere end blot en passage. Det er blevet til en gade, som man rent faktisk lægger mærke til”, siger Rie Lundgren.

Paladspassagen er dog stadig under ombygning, og håndværkerne er således i skrivende stund fortsat i gang med at renovere den modsatte side af passagen. Herudover bliver der også arbejdet på at færdiggøre det store afdækkede torv.

”Vi har valgt at bygge en bar i midten af torvet med en scene, så der både vil være mulighed for god mad og underholdning. Rundt om torvet kommer der 12 små spisesteder af forskellig karakter. Vi har givet området navnet "Social Dining", da vi håber, at kunne samle rigtig mange mennesker til socialt samvær og spisning,” fortæller Rie Lundgren.


​Markiser i matchende farver

”For at fuldende looket i Paladspassagen, har vi valgt markiser i matchende farver til facaderne, da de både supplerer og understøtter udtrykket” siger Rie Lundgren. ”Jeg synes virkelig, at det er blevet et harmonisk og elegant resultat”.

”Det var faktisk lidt af et tilfælde, at vi i første omgang fandt frem til netop Jyllands Markisefabrik", siger Rie Lundgren, der privat danner par med indehaveren af Boax Ejendomme, Orla Dambo. 

"Vi havde tidligere brugt firmaet i eget regi, først til en persienneløsning og senere i forbindelse med en markise til vores sommerhus". 

"Det viste sig dog, at både produkter og samarbejde gik op i en højere enhed, så der var ingen tvivl om, hvem vi skulle ringe til, da vi skulle vælge markiser til Paladspassagen".

Der er i alt leveret og monteret 11 hellukkede kassettemarkiser i smukke afstemte farver.

Klik her for at se vores forskellige løsninger til butikker og caféer

Om Paladspassagen

Den nuværende ejer, Boax Ejendomme startede i december 2018 en større ombygning og renovering af Paladspassagen til en samlet investering på omkring 40 millioner kroner.

Glastaget til det tidl. shoppingscenter Mary’s er fjernet, da man har valgt at genskabe den oprindelige åbne passage, der gennem århundrede har været en anerkendt handels- og sidegade.

Tre afdelinger

Handelsgaden er i dag delt op i tre afdelinger, der tilsammen rummer omkring 25 butiks- og restaurationslejemål.

Det Hvide Palads: Hjørnebygningen midt i passagen, der i dag bl.a. huser Vanilla Chocolatier & Konditori, har fået genskabt sit runde tårn med spir. Der er her indrettet fire butikslejemål.

Paladspassagen: Selve passagen, der forbinder gågaden med torvet og Tønnesgade, rummer 12 butikslejemål i stueetagen samt de to lejemål, H&M og Vejle Asian Food. Antallet af butikker kan dog variere, alt efter lejernes ønsker.

Paladstorvet: Det overdækkede torv har fået navnet Social Dining og bliver fremadrettet til ét stort restaurations- og underholdningsområde med flere små spisesteder.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.