​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Den tidligere åbne atriumgård bliver i dag flittigt brugt til udstillinger m.m. i sin funktion som rådhussal

96 ovenlysmarkiser til rådhussalen på Esbjerg Rådhus

6. december 2018

Esbjerg Rådhus valgte tilbage i 2006 at overdække den åbne atriumgård med store glaspartier. Siden overdækningen blev en realitet, har solafskærmning af gården stået højt på rådhusets ønskeliste.

”Jeg blev bedt om at komme med et løsningsforslag, der ville skærme for solens varmestråler og derved sænke temperaturen i rådhussalen", siger Peter Johansen, Salgs- og projektleder hos Jyllands Markisefabrik.

”Vi har tidligere, med stor succes, leveret ovenlysmarkiser til Egedal Rådhus, hvis udfordringer mindede meget om dem, man oplevede på Esbjerg Rådhus. Det var derfor meget naturligt at pege på netop denne løsning". 

Et udvalg fra Esbjerg Rådhus tog sammen med Peter Johansen til Ølstykke for at besøge Egedal Rådhus og se løsningen ved selvsyn. Udover at løsningen skulle afskærme effektivt for solen, var det vigtigt for Esbjerg Rådhus, at markiserne kunne integreres diskret med det eksisterende byggeri. Besøget gjorde udfaldet og Esbjerg Rådhus satte efterfølgende gang i bestillingen af i alt 96 ovenlysmarkiser. 

Ovenlysmarkiser JM-W10

Ovenlysmarkiserne er monteret, så de kører nedefra og op i kip for at integrere dem bedst muligt i rytterlysene. Markiserne bliver automatisk styret fra rådhusets CTS anlæg, så man undgår, at salen bliver unødvendigt opvarmet af solens varmestråler. Afskærmningen er ligeledes opdelt i tre forskellige zoner, der hver især kan styres efter ønske.

Herudover er afskærmningen koblet til Rådhusets ABA anlæg, så markiserne i tilfælde af brand automask kører tilbage i kassetten. 

Læs mere om JM-W10

Ovenlysmarkise
​JM-W10

​Vores ovenlysmarkise, type JM-W10 kan monteres direkte under et glastag eller ovenlysvindue med en hældning på mellem 0° og 45°

​Sidestyret har den patenterede secudrive® teknik, der hindrer dagslys i at komme ind mellem dugen og sidestyret. JM-W10 er således også en ideel løsning, hvis man ønsker et rum mørkelagt.

JM-W10 er en yderst fleksibel løsning, hvor kassetten enten kan monteres i top eller bund. Derved kan kassetten integreres diskret i byggeriet.​

Kontakt mig

Virksomhed
Navn *
 
Telefonnummer *
 
E-mail
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.