​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

Hver enkelt enhed bliver først hæftet op på en træskabelon for at lette den efterfølgende fuldsvejsning. (Torben Mikkelsen t.v. og Martin Tandrup Jensen t.h.).​

Gratis "fitness" hos Jyllands Markisefabrik

Der er fuld gang i værkstedet hos Jyllands Markisefabrik, hvor klejnsmed lærling Martin Tandrup Jensen, arbejder på en solafskærmning af galvaniseret stål til Risbjergskolen i Hvidovre.

”Jeg behøver bestemt ikke at træne yderligere med jern, når jeg kommer hjem fra arbejde i de her dage”, smiler Martin Tandrup Jensen og henviser til de normale faste ugentlige besøg i fitnesscenteret.

Risbjergskolen har valgt en lamelafskærmning, lavet af elefantriste med skråtstillede lameller i varmgalvaniseret stål, der kan tåle de danske vejrforhold.

Solafskærmningen kommer til at bestå af 170 enheder lavet i fire forskellige størrelser. Der er indkøbt i alt 8.038 kg stål til at lave det stativ og ophæng, der skal løfte selve elefantristene, fortæller værkfører Torben Mikkelsen, der har ansvaret for produktionen.

Martin Tandrup Jensen er 2. års lærling, og han har efterhånden haft mulighed for at arbejde med de fleste discipliner inden for smedefaget.


”Jeg har indtil nu mest arbejdet med aluminium, så det er fedt også at få noget erfaring inden for stål med CO2 svejsning og flammeskæring med skærebrænderen.

Jyllands Markisefabrik har siden 1946 leveret professionel og skræddersyet solafskærmning til både private og erhverv. Virksomheden har eget smedeværksted og har gennem årene uddannet i alt 12 klejnsmede​

​Ring mig op

Navn *
 
Telefonnummer
E-mail
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.