​Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946​

DNU får mørklægning fra Jyllands Markisefabrik

Godt 500 m2 mørklægningsgardiner fra Jyllands Markisefabrik A/S sørger i dag for at holde generende dagslys ude af auditorier, mødelokaler m.m. på DNUs bygning N2.

4. november 2015

Den nordlige del af Danmarkshistoriens største hospitalsbyggeprojekt, Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU), begynder at finde sin form og bygning N1 og N2 er inden længe klar til brug.

”Man mærker faktisk ikke, hvor stor en arbejdsplads DNU egentlig er” siger Carsten Nielsen, hovedansvarlig montør på opgaven. ”Der er selvfølgelig en del lastbiler, kraner og lifte på byggepladsen, men man koncentrerer sig jo mest om den enhed, man nu er i gang med.”

Jyllands Markisefabrik A/S er færdig med at montere mørklægningsgardiner i bygning N2, men i uge 46 møder montørerne igen ind på en af Danmarks største byggepladser, da de skal i gang med at montere mørklægning i bygning N3 og N4.

”Vi har tidligere leveret både markise- og mørklægningsløsninger til det eksisterende Skejby Sygehus, så det er rigtig godt, at vi også bliver en del af DNU. Deres kantiner er nu heller ikke så dårlige” smiler Carsten Nielsen.

Integreret og skræddersyet mørklægning

DNU har valgt en løsning, hvor mørklægningen er diskret integreret i loftet med aftagelige afdækningsplader, mens sidesluserne er indbygget i vinduesnicherne eller monteret plant med nicherne. Samtlige mørklægningsgardiner er tilpasset det enkelte vindue.

Styring via LON bokse

Mørklægningen styres over bygningens intelligente styresystem via LON bokse, der ligeledes er leveret og monteret af Jyllands Markisefabrik A/S. 

​​

Læs mere om det spændende byggeri på DNU's hjemmeside

​Ring mig op

Navn *
 
Telefonnummer
E-mail
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jyllands Markisefabrik A/S | +45 86 22 75 00 ​|​ adm@j-m.dk ​| Salg og service i hele landet |  Følg os på LinkedIn  

ARBEJDSMILJØ

Smiley tildelt af arbejdstilsynet for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

GAZELLE 2019

Jyllands Markisefabrik har for 2. gang modtaget den eftertragtede Børsen Gazelle.